ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ

2022-02-23

    Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ενάντια στη βία, που διοργάνωσε το σωματείο μας το Σαββατοκύριακο 19/20 Φεβρουαρίου με την υποστήριξη της Π.Ε. Φθιώτιδος και του Δήμου Λαμιέων.

    Στο τουρνουά συμμετείχαν εκτός της ομάδα μας, οι Ελπίδες Καρδίτσας, ο Βόλος 2004 κι ο Παναθηναϊκός.

     Για την ιστορία και μόνο, νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός ο οποίος στον τελικό επικράτησε των Ελπίδων Καρδίτσας με 2-1 μετά από έναν αμφίρροπο αγώνα.

      Σε όλα τα παιχνίδια στο 19ο λεπτό έγινε διακοπή και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη.

    Τους αγώνες παρακολούθησαν οι Βουλευτές Φθιώτιδος κοι Κοτρωνιάς και Σαρακιώτης, οι Αντιπεριφερειάρχες κοι Καρακάντζας και Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραΐσκος, οι Αντιδήμαρχοι κοι Κυρίτσης και Φώσκολος και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γέμελος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 κ. Γεώργιος Ποντίκας.

      Έπαθλα απονεμήθηκαν στη νικήτρια και τη φιναλίστ του τελικού καθώς και στην πρώτη σκόρερ του τουρνουά Ματίνα Νταρζάνου του Παναθηναϊκού ενώ τιμητικές πλακέτες στις ομάδες για τη συμμετοχή τους και στην Π.Ε. Φθιώτιδος και Δήμο Λαμιέων για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του τουρνουά..

      Οι τρεις φιλοξενούμενες ομάδες αναχώρησαν από την πόλη μας με τις καλύτερες των εντυπώσεων για τη φιλοξενία, τη διοργάνωση και τη διαμονή τους.

      Όλα τα ματς του τουρνουά θα ανέβουν στο κανάλι μας στο youtube (ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964).

      Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του ευχαριστήσει τα τρία σωματεία που συμμετείχαν στο τουρνουά, τους συνδιοργανωτές (Π.Ε. Φθιώτιδος - Δήμο Λαμιέων) καθώς επίσης και τους παρακάτω:

         α. Το τμήμα τροχαίας Λαμίας για τη συνοδεία των ομάδων κατά τη μετακίνηση τους κατά το διήμερο παραμονής στην πόλη μας.

          β. Τις επιχειρήσεις της πόλης μας για τη συμβολή τους.

          γ. Την ιστοσελίδα lamiara.gr για τη δημοσιογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.

          δ. Το STAR Κεντρικής Ελλάδος για την προβολή του τουρνουά.

     Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ..εδώ...