ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

2022-12-04

      Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου μέσω τηλεδιάσκεψης, κάνοντας χρήση της πλατφόρμας zoom, κατά την οποία συζητήθηκε κι εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του σωματείου για το έτος 2023 που ήταν και το μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης.

     Ο προεδρεύων, βάσει καταστατικού, της Γενικής Συνέλευσης και Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Τσιλαλής τόνισε ότι ο προϋπολογισμός για το 2023 είναι ανεβασμένος κατά 30% σε σχέση με τον φετινό, κι αυτό οφείλεται κατά βάση στις αυξημένες υποχρεώσεις των τμημάτων για τη νέα σεζόν αλλά και στη γενικότερη αύξηση των τιμών όλων των παροχών αλλά και των ειδών. Επίσης ενημέρωσε τα μέλη ότι μέχρι την 20 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα ημερολόγια του σωματείου τα οποία θα διατίθενται με αντίτιμο 5 €.

     Ακολούθως τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν ότι το κυριότερο πρόβλημα είναι η δύσκολη οικονομικά συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας, καλώντας ταυτόχρονα όλους όσους ανήκουν στην οικογένεια που λέγεται ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 να ενισχύουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των τμημάτων μας, ενώ το λόγο πήραν όλα τα συμμετέχοντα μέλη του σωματείου τα οποία συνεχάρησαν το Δ.Σ. για τις μέχρι σήμερα ενέργειές του, αλλά και για την σχεδόν εβδομαδιαία μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ενημέρωση για τις δραστηριότητες και υποχρεώσεις του συλλόγου, ευχήθηκαν για τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ όλοι έδωσαν διαδικτυακό ραντεβού για την επόμενη έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα ημερησίας διάταξης τον οικονομικό απολογισμό για το έτος 2022 που θα πραγματοποιηθεί εντός του δευτέρου δεκαημέρου του Ιανουαρίου.

     Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και δημόσια τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στην έκτακτη Γενική συνέλευση.

Εκ του Δ.Σ.