ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

2023-02-27

    Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου μέσω τηλεδιάσκεψης, κάνοντας χρήση της πλατφόρμας zoom, κατά την οποία συζητήθηκε κι εγκρίθηκε ο απολογισμός του σωματείου για το έτος 2022 που ήταν και το μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης.

    Ο προεδρεύων, βάσει καταστατικού, της Γενικής Συνέλευσης και Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Τσιλαλής τόνισε ότι ο απολογισμός για το 2022 όσον αφορά τα έξοδα είναι ανεβασμένος κατά 27% σε σχέση με του 2021, κι αυτό οφείλεται στις αυξημένες υποχρεώσεις των τμημάτων, αλλά και ότι ιδρύθηκαν νέα (Ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών και τμήμα ποδοσφαίρου σάλας γυναικών). Στα έσοδα η αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ήταν περίπου 6%. Μετά ενημέρωσε εν συντομία τα μέλη για όλα όσα έκανε το Δ.Σ. μέσα στο 2022 για τα οποία βέβαια τα μέλη γνώριζαν λόγω της τακτικότατης ενημέρωσης που πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση.

    Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν στην ανάγκη εξεύρεσης κι άλλων οικονομικών πόρων προκειμένου το σωματείο να συνεχίσει να γιγαντώνεται, ενώ το λόγο πήραν όλα τα συμμετέχοντα στην τηλεδιάσκεψη μέλη του σωματείου, τα οποία συνεχάρησαν το Δ.Σ. για το έργο που έχει κάνει στα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στο τιμόνι του συλλόγου, ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για την Τακτική γενική συνέλευση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιουνίου.

     Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και δημόσια τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στην έκτακτη Γενική συνέλευση.