ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

2022-10-28

       Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ενόψει του αγώνα του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας μας, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο (18:30) με αντίπαλο τον Αδέσποτο Αθηνών στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της FUTSAL LEAGUE, γνωρίζει στα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδος μας ότι η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 μετά την 18:10 με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της ενιαίας κάρτας φιλάθλου του σωματείου την οποία όσοι δεν κατέχουν μπορούν να προμηθεύονται επί τόπου, ή με οικονομική ενίσχυση των 3€ (Ανήλικοι δωρεάν).

      Σημειώνεται ότι η κάρτα φιλάθλου 2021-22, λόγω του ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από τους κατόχους της, εξαιτίας των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων την περσινή περίοδο, ισχύει και για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

      Σας περιμένουμε όλους για να ενισχύσετε την ομάδα μας στο ξεκίνημα της στο νέο πρωτάθλημα της FUTSAL LEAGUE, όπου θα παρουσιασθεί με ψηλούς στόχους λόγω της ολικής σχεδόν ανανέωσης του ρόστερ με την προσθήκη μέχρι τώρα 15 καινούργιων ποδοσφαιριστών.

ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Εκ του Δ.Σ.